pühapäev, 26. august 2012

Pildid

Sain eile lõpuks peale pikka ootamist BG päeval tehtud pildid kätte. Panen siia ka mõned neist siis :)

Neljapäeval oli sünnipäev- mitte midagi erilist, peale ilusa kingi Gunnari ja Elina poolt. Gunnari vanemad käisid lillekimpudega ja eile viisin siis tagantjärgi lõhe ja kooki neile. Nii hed kooki pole ma kunagi teinud, kui eile välja tuli.
Koju ostsin hantlid ära, et ei peks iga kord minema maja jõusaali, kus pole nagunii midagi etemat, kui mul toas on. Elina on terve nädala ilusti sel ajal vanaema juures olnud, kui mina trenni teen.
Täna lõpuks avastasin, et kaheksas hammas hakkab pead tõstma.
Ja nüüd istub Elina ilusti oma turvatoolis ka- tähendab mina saan lõpuks ees istuda!
Kaks korda olen kaka ka potti püüdnud juba, pissi püüan vahelduva eduga 4-5 korda juba.
Vaikselt hakkab uusi maitseid ka ikka proovima, on apelsini, lõhe ja oma tehtud õuna-pirni püreed söönud. Lisaks maitseb ta ikka kõik ära, mis nii minu kui Gunnari suhu läheb. Eile sõi meelsasti koogi kreemi ka.
Muidu ikka kõik hästi ja korras.

Kommentaare ei ole: