laupäev, 7. september 2013

Õnnelik

Juba paar päeva tagasi, otsustsin, et selle asemel, et elada masenduses, muretseda tühiste asjde pärast ja lasta pidevalt depressioonil ligi hiilida, hakkan elama õnnelikult. Jah, otsistasin. Ärkan hommikul üles mõttega, et täna tuleb hea päev ja nii peabki minema. Miks ei peaks? Viimased kolm päev on toiminud.

Ma lõpetan ära selle pideva võrdlemise teistega. Ma ei saa olla maailma saledaim inimene, sest siis näeksin ma välja selline.
Ma ei saa oll maailma kiireim naine, sest siis peaks minu kilomeetri aeg olema 2.28 min.
Ma ei saa olla maailma ilusaim naine, sest siis peaksin ma olema... sellele polegi ainuõiget ja üht vastust...

Saan ma aga olla parim ema oma lapsele, parim naine oma mehele ja õnnelik olla sellena, kes ma olen.

Täna sai tehtud suur samm selle kõige poole. Täna oli minu kaua oodatud PILOXING koolitus. Tänasest olen ma litsentsiga ja ametlik PILOXING instruktor! Muide, ainus ja esimene Eestis! Jah, tegema hakkan ma seda ju Eestis. Vähemalt järgnevad kaks aastat.
Tänane koolitus kestis kokku 9 tundi ja selle aja sees tegin reaalselt kokku ca 6h trenni. Ma kujutan ette, et homme ma ei liigu. Ma ei kujuta ettegi, kuidas veel Eesti lähen vankri, lapse ja kotiga...
Koolitusel oli inimesi igast sordist. Kui nii võib öelda. Oli piltilusaid modelli mõõtu naisi, oli harju keskmisi ja oli olemas ka vanema põlvkonna esindaja ning pluss suuruses tüdruk. Seda pluss suuruses tüdrukut vaadates, läks mu süda soojaks! Mõelda, Sul on raske liikudagi, treppist käia ja Sa oled siin, teed rasket ja koormavat trenni ja tulevikus, hakkad seda ka teistele õpetama. Minu poolt suur austus ja aplaus sellele naisele!
Toimus koolitus enamasti soome keeles, nii et suurepärase keelekursuse sain ma veel lisaks. Veidi inglise keelt ka sisse ja sain ma siiski ja õnneks kõigest aru!

Trennist endast ma rääkima ei hakka. Kel huvi, googeldab ja vaatab klippe internetist. Või siis kannatab veidi, kui ma ise juba trenne hakkan andma.
Meie õpetaja kohaselt, peaks see juhtuma ca kuu pärast. Juhul, kui piisavalt harjutan ja rutiini selgeks saan. Aga kindlasti, kes tuleb, see ei kahetse ja leiab teiste trennide kõrvale väärilise vastase...

Siiani on huvi välja näidanud kolm spordiklubi, kellest üks on mu suur favoriit hetkel. Loodan, et lõpuks ka mina neile meeldin!

Enne seda ga harjutan ja õpin ma kodus ning kohe varsti loodan ka kuskilt mingi väikese saali vöi pinna rentida, et saaks avaramalt ise harjutada ning tuttavaid ja söpru proovi trennidesse kutsuda, et ise kogemust saada ja harjutada.

Koolituselt sain ma meeletus koguses positiivset energiat ja leidsin tükikese iseendast.

Elina oli terve päeva ilusti vanaemaga, kes spetsiaalselt selle koolituse tarvis Soome sõitis.

Homme sõidame me ise Elinaga Eesti. Esimesel võimalusel, lähen kooli, Loodetavasti saab juba neljapäeval, aga reedel hiljemalt!

Olen väga önnelik ja rahul endaga!


7 kommentaari:

Riina ütles ...

Väga vahva oleks, kui saaksid Hiiumaal ka käia trenne andmas. Oleksin platsis. Mingi vahe oli korraks Zumba trenn, kuid trenni tehti video järgi. Pole nagu eriline trenn. Ja rohkem läheduses ei toimu midagi :( Mõtle selle peale :) Kui aega on. Saan uurida võimalusi ja värki :)

Kati ütles ...

Ehh, noh, kui huvilisi oleks ja käik miinustesse ei jääks, saaks ehk vahel käia kah :)

Liinu ütles ...

Tubli! Alustad ühe spordiklubiga ja varsti annad k6igis, kuhu kutsutakse! Edu!

Riina ütles ...

Uurisin natust asja. Ruumid saaks, oleneb siis kui palju inimesi me kokku saaksime, sellest ka ruumi suurus :) Arvasime, et mõtekam oleks teha nt nädalas 2x (2 päeva järjest, et oleks sul ehk mugavam, ei pea sõitma edasi-tagasi) Või mis sa arvad? Paluti ka teha kalkulatsioon, mis kui palju jne jne. Ööbimised, transport jne jne :)

Kati ütles ...

Oh, Riinakene, kui, siis vôin jah, tulla ja teha nö näidistrennid, aga pidevalt ma siiski käia ei saa. Mul on kolm korda nädalas kool, pean kindla koha leidma, kus seda teha ning täiskohaga laps ju ka... Ja kaks päeva järjest seda teha, jôuan ehk ma ise, peale selgeks saamist. Tavainimesele, kord nädalas vaid ;)

Riina ütles ...

No kasvõi kord nädalas :) Nii kuidas ise vaid saad ja suudad :) Laps võta kaasa. Mu kutil ka seltsi, pole mul teda kuskile jätta, kui tahan trenni tulla :) Vaja mulgi pekki võdistada :) Ja hea, kui keegi teab tunneb oskab jne jne jne.

Kati Orgmets ütles ...

Ütleme, et reaalsem oleks kord kuus.