kolmapäev, 13. november 2013

Trennist ja tööst

Nii, alates esmaspäevast olen ma siis uhkelt reval Spordi ridades! Tegelikult pandi minu tunnid paikka juba enne laupäevast näidistrenni, aga ma ei julgenud seda veel välja kuulutada. Nüüd aga on teated laiali saadetud, et olen uus treener, kes annab Piloxingut.

Näidistrenn läks ilusti. natukene puterdasin ja tundsin end ebakindlalt, kuid sain hakkama. Revalis oli kohal ca 20 inimest.
Peale Revali trenni, kiirustasin kohe Scalasse, kus ootas ees vaid neli inimest. Olin millegi pärast selleks ajaks veel rohkem närvis, pabinas ja väsinud ning ei andnud endast nii palju, kui poolteisttundi enne,Rreval Spordis. Sain natukene õpetussõnu ja vist sai kokkulepitud ka uus näidistrenn selleks laupäevaks. Vist sellepärast, et kuskil seda välja reklaamitud pole. Mulle pole ka veel teadet tulnud.

Aga Revalis! Oh, ma tundsin ennast hästi ja koduselt juba intervjule minnes. Tundsin ennast näidistrenni andes ja selle esmakordse ärevuse sees piisavalt enesekindla ja tugevana. Ja mis peamine- kui ma esmaspäeval oma esimese päris trenni andsin, saabus umbes esimese kümne minuti jooksul hinge rahu, rõõm ja teadmine, et ma tahan ja oskan ja suudan seda teha. Ma olen valinud endale lõpuks õige ala ja ameti! Mida samm edasi, seda rohkem rõõmu hakkasin ma oma tööst tundma, seda energilisemaks ma muutusin ja seda enam haarasin ma oma treenitavaid rutiini ja funi kaasa. Oma homse tunni suhtes, olen ma juba rohkem motiveeritud ja hingeliselt valmis.
Tööpäevad on mul hetkel esmaspäeval ja kolmapäeval ning kell 20.20 algab trenn. Oh, see tunne, mis mind valdas kuni tänase õhtuni, on sõnuseletamatu. Ma õhkasin rõõmu ja positiivsust. Tunne oli nagu saaks ma absoluutselt kõigega nüüd hakkama. Käisin isegi jooksmas! Söögiga on asi korda saamas ning nagu polekski midagi, mis tuska valmistaks.

Paraku on tabanud mind mingisugune insomnia. Ma lähen ilusti kella 22:30 ajal Elinaga voodisse, aga magama ei suuda jääda. Heal juhul uinun ma alles kella kolme ajal. Ja kell üheksa on äratus. Ja siis on terve päeva selline nõme väsimus ja kass. Õhtuks ajab mind Elina juba nii hulluks, et sure ära. Kuigi ta ju ei tee midagi vaid on normaalne, aktiivne ja jutustav kaheaastane, siis ajab see kõik mind hulluks. Ma tahaks vaid vaikuses istuda ja mossitades telerit passida. Aga siis tuleb see energiapõõsas mu juurde, teeb kalli-kalli ja ma sulan.

Teisipäeva õhtul, kohe peale jooksmist, käisin ma DeShelis tasuta näohoolduses. Ilumessil sai mingiaeg kiiresti, tungiva pakkumise peale number kirja poandud ja käisin siis lõpuks ära. Tehti siis nii, et tegeleti kõigepealt ühe näo poolega, siis võrreldi, kas tulemust on ning tehti ka teine näopool ära. Pean nentima, et tulemus oli jah, koheselt silmaga märgatav. Olin juba mõtlemas, et ehk tulebki see suur kohvritäis koju soetada ja oma nägu täiesti korda teha. Siis aga tutvustati mulle hinnakirja. Ja siis pidin ma sinna samasse ära surema- 1149 eurot oli see kohver! Pakuti ka järelmaksu võimalust. Ja needku summad tundusid ulmelised- 500-700 eurot sissemakse ja järelmaks 100-350 eurot kuus. Pehmelt öeldes, tõmbas karbi maani küll. Lõpuks tuli sisse ka müügijuht, kes tegi mulle ainult täna liituja personaalse pakkumise. Maksan kohe 95 euri sisse, hakkan iga kuu (jrgnevad aasta aega siis!) 95 euri maksma järelmaksu ja saan ultraheli aparaadi tasuta koju kaasa. Ma küll hoolin enda nahast ja väljanägemisest, aga kindlasti mitte nii palju, et panna ca 20 000 krooni selle alla. Kuna mu näonahal siiski probleeme nagu kuperoosa, mis vajaksid hoolt ja ravi, otsustasin veidikene ikka nahka aidata ning käisin, ostsin apteegist kreemi, tooniku ja pesuvahendi. Näis, kas aitab!

Samuti ostsin ma pileti ära sellele üritusele, sest kuigi ma ei kavatse Piloxingut millegi vastu vahetada, siis midagi muud ja uut tahaks näha ja proovida küll. Ehk isegi juurde õppida. Kavatsen end selles vallas ikka kõvasti harima hakata. Uskumatu, et ma just spordimaailmast oma kutsumuse leidsin1 Mina, eluaeg paksuke olnud naine!

Ootan kõiki oma lugejaid, kes saavad, kindlasti Revalisse trenni- igal esmaspäeval ja kolmapäeval, kell 20:20, väikeses saalis!

Lisaks otsin uuesti Elinale selleks puhuks lapsehoidjat!

Terveks pole see laps siiani saanud, nii et käin ja võtan ta lastehoiu nimekirjast üldse ära vist. Uskumatu, et ta juba kolmandat kuud haige on. Neljapäeval ehk saab arstile uuesti, et siis ta jälle ülekontrollida ja tõhusamat ravi saada ehk. Kahju kohe lapsest!


Ahjaa, ja pildid saime lõpuks Rita poolt kätte. Kuigi kartsime neid nagu tuld, siis pidime tunnistama, et väga hullud me välja ikka ei näe ning rita saab oma tööga nagu alati- suurepäraselt hakkama!Kommentaare ei ole: