reede, 6. detsember 2013

Kolmapäevane trenn

Esimene kingitus :)
Mul on tekkinud juba ilusad ideed, mida kingikottidesse panna. Eile käisin The Body Shopis ostlemas ning avastasin seal Jõulu eri- jõhvika lõhnaga tooted. Hirmsalt hakkas see lõhn meeldima ja ostsingi asja ära.
Kuna ma endale aga soetasin sprei versiooni kookose kehapiimast, siis otsustasin, et kuna on ju jõulud tulemas, siis selle Christmas editioni saab üks minu loosi võitjatest. Hurraa! Kellele siis ei meeldi The Body Shopi tooted ju!?

Käskisin ka Gunnaril Soomest kindlaid asju tuua, mida siis samuti kahe koti vahel jaotan. Ning ootan ja vaatan, kas SIIA või siia sammase veel paki sisu ideesi tuleb. Homme tuleb Gunnar siia ning siis nädalavahetuse lõpul, on mul aega ja võimalust rahulikult üksi käia uurimas ja vaatamas, mis ma sinna koti sisse veel panen.

Samuti ära unusta liituda treeningute FB LEHEGA ning sealset pilti maailmaga jagada.

Kui Sa aga ei julge tõepoolest oma nime alt minuga suhelda, siis saad oma küsimusele vastuse ka SIIN.

Kuid treeningutest. Eile oli siis tund. Kohal oli viis inimest, kellest kolm soovivad ja saavad juba esmaspäeval kindad. Kui läksin riietuma, kuulsin juba, et Juliannal muusika käib, aga ta häält pole kuulda. Saali minnes nägin, et tal mikrofoni peas pole. Kena! Jälle mikrofon jupsis ning kartsin, et hakkab trenni ajal ragisema. Aga ei, olukord oli veel hullem- mul ei hakanud ta üldse enam tööle. Oh well, panin siis muusika vaiksema peale ja püüdsin veidi kõvemat häält teha. Kuna trenn on aga piisavalt intensiivne ning uutele inimestele tuleb igaksjuhuks koguaeg pooli ja liigutuste kulgu ette öelda, oli lõpp tulemus see, et ma röökisin oma häält lihtsalt ära.

Elina sussijaam
Minuga on veel see lugu, et ma saan oma trenni kõige paremini tehtud siis, kui ma "sulandun" muusika sisse. Siis teen ma kõike õiges rütmis, olen vaba ning olgem ausad, teen neid ameerikalike häälitsusi. Ja mulle meeldib, kui see muusika on kõva. Sellepärast armastan ma ka mikrofoni. Ja siis eile pidin ma olema vaikse muusikaga, millest üle karjuda.
Jah, esialgu oli imelik, aga lõpuks sain asja kätte ning suutsin isegi naljatada nendega tunni ajal. Sucsess!
Tunnis kaotasin 746 kcal.Päriselt ilusam
Pidin täna jooksma minema, aga kuna ma öösel ei maganud jälle väga palju, siis jätsin minemata ja lasin isa koju. Puhkan siis täna ning homme lähen Revalisse lindile ning jõusaali ka.

Laupäeval olen loodetavasti terve päeva Les Mills Fitness Explosionil. Terve päev midagi liigutada. Pühapäeval tõenäoliselt valutan ja puhkan. Tuleb perega ka ikka koos olla!

Teisipäeval kaunistasin ma lõpuks oma toa ära. Kõik on suhteliselt tagasihoidlik, aga ilus (nagu mina! (smaili!)) ning annab korterile sellise hubase maigu.
4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas Sa vaatasid sarja "Meie aasta Siberis" (Kanal 2-s ka järelvaadatav)? Väga hea õppematerjal, kuidas lapsi igapäevasesse tegevusse kaasata. Nt kui teed süüa, anna talle mingi lihtne ülesanne (midagi kausikeses segada; kui koristad, anna ka talle väike tolmulapp jne), et teda ka tegevuses hoida ja ise oma asjad tehtud saada, lisaks teete midagi toredasti koos ja teab saab eluks vajalikke oskuseid õppida.

Kati ütles ...

Oleks ta siis nii kaasatav. Talle ei paku see köögi osa muudkui hirmu ja virisemist.

Anonüümne ütles ...

Kaasamine on õpetatav. ;)

Kati ütles ...

Oh, ma olen ju põhimõtteliselt üksikema, pean trenni tegema ja pean seda tegema ja teist tegema ja mul on nii palju teha, et ma reaalselt ei jõua teda õpetada :D :D

Tegelt on asi nii, et ta on päris kiusliku ja jonnaka iseloomuga- emasse- ning mu päris hästi oma käpa alla saanud, selleks, et tema tahtmine jääb üldjuhul peale. :)

Selle koristamisega veel see asi ka, et mul üldiselt toad seisavad ilusti korras ja oma mänguasjad paneb ta ise enne magama minekut ära, aga kui näiteks toiduraasukesed, küpsisepuru ja asi maas on, siis selle koriatsamise jaoks, pean leidma ideaalse aja, sest tolmuimeja on mul Tallinnas nagu monstrum, mida ta kardab, ning harjaga, hakkab ta ise mängima ja jookseb pühitud hunniku laiali :)