esmaspäev, 31. märts 2014

Märtsi statistika

Kuna jällegi märtsi viiname trenn sai just tehtud, teen selle igakuise numbrite postituse ka ära. Märts erines eelnevatest kuudest siis selle poolest, et jooksutrenne oli vähem, Piloxingut andsin ma juba (jälle) tööna ja võtsin juurde (küll alles poolest kuust) tantsutrennid.

Numbrid on siis sellised:
  • jooksin: 10h:41min:37sek // 106.17 km
  • Piloxing: 10h:12min:02sek
  • tantsisin: 3h:57min:16sek
  • kõndisin: 5h.24min:53sek / /28.72km
  • lihastrenni: 59min:32sek
  • stretching: 31min:54sek
Kokku kaotasin ma sel kuul 19035kcal!
Kui arvestada nüüd seda, et ma olen jätnud igapäevased jooksmised ära, siis vägagi head näitajad. Pulsid on muutunud palju kenamaks ja võhma on tunduvalt rohkem. Selle kuise poolmaratoni tegin ma peaaegu 20 min paremini kui eelmisel kuul ja seda siin, Soomes kus on need neetud tõusud. Pulss oli ka täpselt selline nagu vaja.

Igal nädalal on mul ka kaks vaba päeva, mil minu ainus liigutamine on Elinaga jalutamine, mida Marek trenni alla ei kategoriseerinud.

Lisaks jäi mul kuu alguses 1-2 pikka jooksu ära tänu angiinile. Seega natukene kaotasin ma kilomeetreid seal ka.

Enesetunne on mul hea olnud ja väga vähe tuli ette jookse, kus  ma hambad ristis edasi lasin. Ikka olen ma igat sammu pigem nautinud ja tean kindlalt peas miks ma tee peal olen.

Piloxinguga samamoodi- pulsid on langenud, vastupidavus on tõusnud ja on paras aeg see tutvustus periood ära lõpetada ja sealgi intensiivsust tõsta (sellest kirjutasin ma ka eile juba).

Õnneks on ilmad muutumas soojemaks ja loodetavasti juba kuu pärast saan ma minna lühikestes pükstes (ja loodetavasti ka veidi peenemate säärtega!) jooksma. Samuti ootan ma väga et kuu jooksul suudaks ma ehk lähemale veel oma spagaadile saada.

Iseenesest veel nii palju, et augustiks oleks vaja poolmaratoni aeg ka 20 minutit veel vähemaks saada.

Mul on ikka kohutavalt hea meel, et mul on pere näol nii suur toetajaskond seljataga! Gunnar ikka päris tihti arvestab alati sellega, et täpselt sel päeval ja sel ajal on mul selleks ajaks vaja jooksma minna. Samamoodi on mul hea meel, et saan lapse oma Piloxingu ja tantsutrennideks vanavanemate juurde viia ja sealtki on mul siiani transport alati olemas. Ehk ma siiski soojemate ja valgemate ilmadega julgen rongiga ka reisima hakata...


6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis värk selle rongiga sõitmisega on?

Kati ütles ...

Ma pean kahe erineva rongiga sõitma ja kuna siin on palju eri ronge ühte suuna alati sõitmas, kardan ma vale rongi peale istuda.

LailiVa ütles ...

Kati, ära karda ronge :D Tabloode peal on kõik olemas, et mis perroonilt läheb ja kuhu läheb :) Olen kindel, et kui esimese korraga hakkama saad, siis saad ka ise aru, et hirm oli põhjendamatu ;)

Kati ütles ...

Tean ja eks see tee tuleb ette võtta :D. Ma just seda Pasilas ümber istumist pelgan ja seda esimest käiku :D.

LailiVa ütles ...

Aa no Pasilaga mul ka probleemid😃 väldin seda igal vòimalikul viisil, kuna see on nii segane värk seal😃 aga saab ka seal hakkama, ainult et aega peab varuma;)

Kati ütles ...

Just, Pasila :D. Helsingis poleks nii suurt hirmu :D. Peab ühekorra abilisega teekonna ära käima, oleks korras :D