neljapäev, 1. mai 2014

Aprilli statistika

Aprill oli keskmine kuu. Jooksin plaani päraselt ja tegin teisi trenne ka üsna nii nagu graafik ette näeb (tööpäevad on). Jalutamas sai vaid veidi rohkem käidud, sest avastasime selle enda jaoks uuesti.
Siin aga siis kõik juba:
  • Jooksin: 103km/ 10h:11min:29sek/ 7331 kcal
  • Jalutasin: 62.42km/ 11h:53min:48sek/ 3658 kcal
  • Piloxing: 7h:40min:37sek/ 5717 kcal
  • Tantsisin: 6h:58min:56sek/ 3126 kcal
  • Lihasharjutusi: 21min:39sek/ 160 kcal
  • Stretching: 1h:37min:29sek/ 384 kcal
Numbrid on... kesised minu jaoks. Ma ei teagi, võiks ja tahaks rohkem. Eile jätsin ma jooksma minemata, sest keha on väsinud. Lootsin täna minna enne Piloxingut, aga terve hommiku ja päeva on vihma ja rahet sadanud. Ehk jõuab kuidagi õhtul või siis lükkan homseks.
Olengi praegu mõtlemisel, et jooksma sundima ma end ei hakka. Lähen ma ikka siis, kui vaimselt seda soovin. Praegu need sihipärased jooksud on suuremas osas lõbu kõik ära võtnud. Palju etema meelega lähen ma siis hoopis jalutama.
Samas tean ma, et neid jookse on vaja. Kasvõi juba selleks, et nädala pärast on Rakvere kevadjooks. Küll vaid viis kilomeetrit, aga ikkagi tahaks ju endast parima anda. Jahm, näis, mis homne päev toob.

Oma toitumises olen ma nüüd nädala algusest tubli olnud. Olen palju värsket ja head söönud. Eile tegin keefiri-peedisuppi, mis ootab tänastki trennijärgset õhtusöögiaega. Arbuus on olnud igapäevane külaline, õunad, apelsinid. Kahju, et need paganama maasikad-vaarikad on hingehinnaga! Pean leppima külmutatud variandiga veel.
Samuti on smuutid (need samad Froosht smuutid) maailma parimad ja maitsvamad asjad! Meie kodu poes on vaid kolm varianti, kuid homme loodan suurde poodi saada ja seal ehk on juba suurem valik. Samuti loodaks Innincense smuutisi leida.

Kaalul ma pole käinud. Ehk millalgi võtan selle sammu ette ka, aga mitte veel. Enesetunne on hea ja ma näen visuaalseid muutuseid. See on põhiline.Esmaspäeval tegin ma oma esimese jooksu uute Nike Lunarglide 5+ tossudega. Kuigi ma pikalt kiitsin ja olin rahul oma Asicsitega, siis viimasel ajal hakkasid nad mulle närvidele käima, sest nende paelad on väga ebamugavad ja ebapraktilised. Need lihtsalt libisesid pidevalt lahti. Nike Lunarglide'del on aga mõnusa riidest paelad, mis naljalt lahti ei tule. Otsisin ja uurisin ma pikalt netis ringi mingiaeg siis uuet kohta. Soomes oli täitsa uus Lunarglide 5 olemas, aga mõnusalt kalli hinnaga ja väga vähestes poodides. Eestis olid ka hinnad nagu nad olid. Rahvusvahelisel kodulehel leidsin ma siis lõpuks päris viimased ja uued Lunarglide'id ja tellisin need ära.
Pean kiitma! Väga mugavad, kerged (Asics on ka raskem!) ja hingavad. Lausa lust on joosta. Kui nad nii ilusad poleks, et neid määrida on kahju, siis käiks nendega igal pool.
Nüüd aga hakkan end rongile minekuks ette valmistama. Kuna Soomes on totaalne püha, siis on Elina issi hoida täna ja mina ühistranspordiga liiklemas. Selle vastu mul midagi pole iseenesest, kui need rongid täna harvemalt ei käiks.  

Hoiame nüüd kõik pöialt, et ma siiski sel nädalal paar jooksu ära saaks teha! 

Kommentaare ei ole: