esmaspäev, 14. juuli 2014

Teazy tee

Lõpuks sain minagi kätte oma paki Teazy teedega. Kuna ma paki sain alles täna hommikul, siis proovida neid pole mul olnud veel mahti.
Meeldis mulle aga väga, et tõepoolest, kiri oli otseselt mulle  aadresseeritud.

Natukene siis firmast endast:
Teazy on elustiili ettevõte, mille eesmärgiks on anda kõigile inimestele võimalus leida endale sobiv tee tervislikuma, kergema ja õnnelikuma elu juurde. Pakume selleks nii ooteid kui ka soovitusi ja eriprogramme.

Muuhulgas oleme turule toonud ka mõjuvõimsat looduslikku taimekooslust sisaldavate teede valiku, mis sobivad nii aktiivsetele spordiinimestele kui ka rahulikuma elustiili nautijatele. Tees olevad koostisained puhastavad organismi kõikvõimalikest mürkidest ning jääkainetest, mis nii otseselt kui ka kaudselt on seotud elukvaliteedi ja enesetundega.


Mina (nagu ka teised blogipidajad) sain endale 14-päevase Teazy Teatox kuuri, mis koosnev hommikuteest, mida tarbitakse iga päeva ja õhtuteest, mida manustatakse ülepäeviti.
 Hommikutee on puruna ning lõhnab mõnusalt sidruniliselt, mis mulle väga meeldib. Sisaldabki ta näiteks sidrunheina, apelsini koort ja piparmünti. Loomulikult on tegemist rohelise teega. Kaasa saadeti ka armas maasika kujuline teesõel.
Hommikutee lubab head enesetunnet, päevast energiaannust, väiksemat söögiisu ja kahanevat kaalunumbrit.
Õhtutees on midagi veidi ninnatorkavat (eeldan, et apteegitill), kuid õrnalt tuleb ninna ka midagi meeldivat. Jällegi tagant poolt koostist lugedes, jäävad silma erinevad sidrunilised ja lilled, mis ilmselt lagritsa juure ja apteegitilli mõru lõhna meeldivamaks muudavad.
Õhtutee lubab võimalust kehal toimida nii, et oleks kaunid ja rahulikud unenäod, kergem enesetunne ning imelised hommikud.


 Kuna mul Rakveres kaalu ei ole, siis päris ausalt tunnistades, ma ei saa kindlalt väita, kas teed kaalunumbrit aitavad muuta või ei. Küll aga peaks see kajastuma ikkagi enesetundes ja taljel. Käsi südamel, kui need teet on nii head nagu lubatakse, tellin ma ka edaspidi sealt midagi. Praegu jäi mulle silma valikust Teazt roheline jäätee, mis peaks ideaalselt leitsaku-päevadesse sobima.
Nagu ma mainisin, siis algust teen ma alles homme ja annan siis kindlasti ka maitsest teada. 
Rohkem infot ja kõik erinevad võimalused-programmid leiad Teazy kodulehelt.

Täna on mul plaanis pikem ja rahulikum jooks, aga seda päris õhtu poole, sest tapma pole end mõtet minna selle hirmsa kuumaga. Mul tuli ema siia külla ja plaanime enne õhtut Aqvasse ujuma minna. Saabki end veidi lõdvestada kui pikalt lihastele valu anda. Täna linnavahel kõndides nentisin emale, et lihased on kuidagi pinges ja ehk valusadki. Mõnus veemassaaz ei tee kahju...Kommentaare ei ole: