pühapäev, 12. oktoober 2014

ILIL fotograafia väljakutse: 6-12 päev

Kuna mul trennides midagi kirjutada pole- sest ma lihtsalt pole eriti midagi teha jõudnud ega ausaltöeldes ka viitsinud, siis teen ma lihtsalt selle iganädalase fotopostituse ära.

Kuues päev: kaugusestSeitsmes päev: halb harjumus

 


Kaheksas päev: hommik
Üheksas päev: raamat
Kümnes päev: midagi magusat
Üheteiskümnes päev: vaba valik


Kaheteistkümnes päev: muster
Instagrami pole ma viimaseid pilte enam lisanud. Ma ei teagi miks. Ehk sellepärast, et mitte profiili üle koormata. Olen ka selles mõttes laisk olnud, et väga palju vaeva ma näha ei ole viitsinud.

Küll arvan ma, et peaksin mõne pildi kohta veidi seletust andma.

Kuuenda päeva pilt on tegelikult tehtud Rootsis, aga valisin selle pildi, sest minu arust on see mul üks vähestest piltidest, mis teemaga kokku läheb. Esmaspäeval sadas vaid vihma, nii et hea pildi võimalus oli põhimõtteliselt null. Ma küll proovisin, aga välja ei tulnud midagi

Seitsmenda päeva pildil on üks väheseid Soome poodides leiduvaid jogurteid, mis on nii eesti omad, kui vähegi saab. Kuigi tellijaks on Pirkka, siis valmistaja maa on Eesti. Ma olen nii väha eesti jogurtitest puudust tundnud!

Kaheksanda päeva pilt peaks kirjeldama seda, et ma söön rämpsu ja siis masetsen ja ei julge kaalule minna. Kartuli krõpsud olid lihtsalt parajasti kodus, aga sinna võib mõelda üks kõik, mis rämpsu. Muide, pakk on kaalu peal.

Üheksanda  päeva pildi peal on kõik mu läbi loetud ja lemmikumad raamastud. Kuigi Malluka raamat mu lemmikute hulka ei kuulu, on ta ometi läbi loetud.

Kümnenda päevaks tahtsin ma tegelikult Elina musi pilti panna, aga otsustasin kommide kasuks. Lihtsalt tänu sellele, et ma ei taha enam Elinast pilte eriti avalikult kuskile lisada.

Üheteiskümnes päev on tehtud meie igapäevasel jalutus teekonnal terviserajal, mille maastik on vahel sumeduses nii mõnus ja müstiline.

Ja kaheteistkümnes päev on see, mis ta on- muster!


Tegelikult oli meil eile Piloxingu tüdrukutega pidu ka, millest võiks rääkida, aga teen seda ehk homme, kui uus trenn on ka olnud. Etteruttavalt võin öelda, et meil on koos ikka võrratult tore seltskond!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis pirkka jogurt see on selline? Pole liiga lääge?

Kati ütles ...

See on täpselt seeline nagu üks eesti jogurt olema peab.

Anonüümne ütles ...

Mõtlen, et mis maitseline :)

Kati ütles ...

See konkreetne on leiva-pähkli. :)