pühapäev, 14. juuni 2015

#EBA2015

Praegu kihab terve Eesti blogimaastik nendest postitustest ning mõni agaram on isegi mitu üllitist sel teemal välja lasknud. Kuidas saan minagi kehvem olla, nii et panen ka enda mõtted selle kohapealt kirja.

Üritusele ma minna kahjuks ei saanud. Seda kahel väga heal põhjusel:
  1. Marianna on alles sündinud ning tal ei ole veel reisidokumente
  2. üritus toimis neljapäeval, mis tähendanuks omakorda seda, et ma oleks pidanud võtma ette reis kahe lapsega ja lõpuks leidma Elinale Tallinnas hoidja või siis üritust väisama kahe lapsega.
Ja noh, tegelikult ei saabunud mulle kutset ka (ei Mari-Leen, ka rämpspostis seda polnud :D). Tegelikult on see vast mu enda süü ka, sest mul ei ole meili aadressi siiani blogis kuskil kirjas. Ehk on viimane aeg see kirja panna...?

Igatahes, kuigi ma üritusele minna ei saanud, siis loetu ning piltide põhjal tundus see päris ära ning ma oleks minna soovinud küll. Ma oleks hea meelega nii paljude blogijatega päriselt ka tahtnud tuttavaks saada! Kuigi ma üsna nobody olen ja keegi mind ei tea ega tunne, eks. Aga ehk järgmisel aastal, kui see blogi siis eksisteerib ja mind üldse uuesti nomineeritakse...

Sel aastal seda igatahes tehti. Kui üritus välja kuulutati ning erinevad kohad sellest kirjutama hakkasid, siis mina sel teemal sõna ei võtnud. Seda suurem oli minu üllatus, kui ma nägin et Katjonok.com on spordiblogide kategooriasse nomineeritud. Ma olin äärmiselt meelitatud ja korra mainisin ning tänasin selle nominatsiooni eest ühe postituse lõpus.  Rohkem ma sellest üritusest aga midagi ei kirjutanud. Ma ei suunanud kedagi sinna hääletama ega linkinud midagi.
seda suurem oli minu üllatus, kui ma nüüd siis nägin, et nende paljude nominatsioonide seas on minu poolt hääletanud lausa 43 inimest. Ja kuigi seda ei saa võitja või TOP10 häältega võrreldagi, siis on minu jaoks äärmiselt tore ja meelitav, et nelikümmend kolm inimest arvas, et kõigist nendest suurepärastest spordiblogidest, on minusuguse nobody blogi kõige parem! Suur aitäh teile kõigile, kes iganes te pole! Mul on ääretult hea meel, et minulgi leidub toredaid ja toetavaid lugejaid.

Tegelikult annab see palju indu ja motivatsiooni muudkui edasi kirjutada ja edasi areneda. Ja seda bloginurgakest veelgi paremaks teha.

Tegelikult üllatas mind veel see, et mind spordiblogide alla nomineeriti. Sel ajal olin ma tegelikult ju padurase part, kes ei sportinud mitte essugi. Ja noh, ega ma end nüüd ka vist päris spordiblogiks ei loe. Kuigi see teema siin domineerib, siis püüan ma veidi siiski nipet-näpet igapäeva asjadest ka kirjutada. Vähemalt nii palju, kui mu südametunnistus lubab.

Tahtsin ma küll esialgu Britilt ja Jaanikalt šnitti võtta ja enda lemmikud letti lüüa, aga ei hakka seda tegema. Sest mis vahet seal on, kellele mina need auhinnad oleks andnud. Mina hääletasin nii nagu ma seda tegin ja mõned minu lemmikud said ka päris arvestatava tunnustuse.
Muidugi, hääletus ja kategooriad oleks võinud olla paremini määratletud, sest ilmselgelt praegu mängis palju rolli blogi populaarsus ja fännide hulk, mitte nii väga reaalne headus, aga mis siis. Eks oli korraldajatel see alles esimene kord, aega vähe jne. Küll järgmine aasta saab paremini ja loodetavasti ka hääletuse suuremale publikule.

Iseenesest on see aga tore ju juba, et blogimine Eestis mingeid arvestatavaid mõõtmeid hakkab võtma ja see enam mingi niisama sahtlisse kirjutamine pole!
Nii et järgmine aasta kohtume! ( Gunnar ütles veel selle peale, et siis saan ma loodetavasti ka supervormis kohale minna! :D)


Et ma aga tahvliga kirjutama pean hetkel ja seda enda une arvelt, siis ma juttu pikemaks ei aja ja lõpetan.
Aitäh teile veelkord, mu sõbrakesed, kes hääli andsid ja minusse panustavad! Te olete armsad!


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas pilte ei lisa kuidas kõht tagasi tõmmanud on ? Oled kindlasti paljudele eeskujuks :) Ja nädalas korra kokkuvõtet teha on ok .Ja kui toitumist ka rohkem jälgima hakkad võiksid menüüst ka rääkida ja kogustest ja mida soovitad nt. magusaisu peletamiseks??? :) edu

Kati ütles ...

Võin lisada ikka :). Täna just vaatasin, et täitsa kenasti on tagasi tõmmanud :)

Menüüst ja toigumisest kirjutan ka kindlasti ;).

Magusaisu vastu aitavad hästi rasvad ;). Oliivi-ja kookosõli näiteks :)

Suured tänud :)!