esmaspäev, 22. juuni 2015

Treeningnädal: 15-21.06.2015

Saigi järjekordne nädal mööda. Iseenesest võib liikumisega täiesti rahule jääda, sest kaks korda sai lausa 10kk läbi käidud ja isegi jooksma suutsin minna.

Nädal nägi välja selline:
  • esmaspäev: puhkepäev
  • teisipäev: jalutasin 5.56km
  • kolmapäev: jalutasin 10.53km
  • neljapäev: 37min jõutrenni
  • reede: jalutasin 10.05km
  • laupäev: jooksin 8.07km
  • pühapäev: jalutasin 4.12km
Aktiivset aega kulus kokku 8h: 55min:32sek ning ma kaotasin kokku 3601 kcal.

Esmaspäevad on meil alati sellise kaheldava väärtusega päevad, sest Gunnar läheb öösel tööle ning on alati vaja päeval asju ajada ja end eesootavaks nädalaks valmis seada. Igapäevaste jalutamistega kipub ka pigem nii minema, et Elina ei jaksa seda 10km kaasas olla ning temaga väljas käies jäävad distantsid lühemaks. Kolmapäevane ring on tehtud näiteks kahes osas, kus korra käisime 2.5km poes ja õhtul jalutasime 8km ära, millest ma 1.5 läbisin juba kodus olles- maja eest parklasse ja tagasi kärutades. Samal ajal laps mängis mänguplatsil, nii et sain teda ka jälgida.
Kuigi ma reedel sain päris üksi minna käruringile, siis olen natukene pettunud ajas. Läbisin 10km 1h: 52min, mis on päris aeglane. Käisin rasedana nii aeglaseid kepikõnni ringe tegemas. Mäletan, et minu päris esimene ja parim kiirkõnni aeg on lausa 1h:10min, mis on praegusest kümne kilomeetri jooksu ajastki parem..
Kolmapäev oli vihmane ning väljas me ei käinud. Püüdsin teha lihast, aga need on ikka väga nõrgaks jäänud. Eriti kõht! Ma imestan, kuidas ma kümme kuud tagasi lasin rahumeeli pingi peal mitukümmend istessetõusu ära ja sinna peale veel igasugu jalatõsteid jms. Praegu teen ma 3x15 istessetõusu ning needki hädavaevu. Noh, harjutamine tegevat meistriks, eks!

Nagu arvata oli, andsid mu lihased peale laupäevast jooksu tunda. Kohe niimoodi, et kui ma Mariannat süles hoidsin, siis tahtsid reielihased rebeneda. Sestap sai eile minu õnneks väga aeglane ja pisike ring kõnnitud.

Toitumine, toitumine, toitumine! Oh, ma ei suuda ära oodata, et saaks elu normaalsesse kellaaega. On üpris raske, kui hommikusöök on alles kella 14-15 ajal ning pead terve öö üleval olema. Ma ei suuda paraku nii ka, et söön õhtusöögi ära ja siis passingi terve öö midagi suhu panemata ning ootan järgmist pärastlõunat, et siis putru süüa. Ja noh, tegelikult läks tänu Soomes peetavatele Jaanidele üleüldse see söömine kuidagi... ülekäte. Laupäeval käisime õhtul McDonaldsis, kus ma endale Caesar McWrap snak'i ja smuuti võtsin.
Erilist puudust tunnen ma õuntest. Et ennetada lapse gaase, siis ma lihtsalt ei julge neid veel süüa. Tsitrulisi ei söö ma allergia kartuses. Nii et mulle ongi jäänud vaid marjad ja banaanid. Nädala sees tegin ma imemaitsva smuuti, kuhu panin sisse banaani, vaarikaid ja kookospiima. Lahjendasin greibimahlaga ja see oli imeline!

Õnneks kaal tõusnud ega päris seisma ei ole jäänud: 77.2kg (-0.4kg).

Kommentaare ei ole: