kolmapäev, 1. juuli 2015

Juuni statistika + treeningnädal 22-28 juuni.

Jätsin esmaspeval nädala kokkuvõtte tegemata, sest tundus veidi narr teha kaks põhimõtteliselt samasugust postitust järjest. Seega panen ma kõigepealt kirja möödunud nädala liikumised:
  • esmaspäev: jooksin 6.11 km
  • teisipäev: jalutasin 4.54 km
  • kolmapäev: jalutasin 4.15 km
  • neljapäev: jalutasin 4.23km/ jooksin 6.19 km
  • reede: jalutasin 3.30 km/ jõuharjutusi 38min
  • laupäev: jalutasin 3.82 km/ jooksin 6.08 km
  • pühapäev: jalutasin 5.31 km
Mul on äärmiselt hea meel, et ma need kuue kilomeetrised ringidki joostud saan kolm korda nädalas. Jalutamisega läks möödunud nädala kehvasti, aga panen selle magamata ööde arvele, sest emb-kumb lastest ei taha väga pikki jalutuskäike teha. Kui üks magab vankris rahulikku und, siis ei viitsi Elina väga kaua jalutada ning kui viimane on rahulik ja huviga vaatab ümbrust, ärkab Marianna üles ning keeldub vankris lamamast. See tähendab aga seda, et pean Marianna sülle võtma ja siis kuidagi vankrist koos selle peale seisva Elinaga kodu poole lükkama. Selle võiks iseenesest isegi jõuharjutuste alla lugeda, sest käed on koju jõudes päris hellad.
Ma küll püüan leida aega ka mõneks jõuharjutuste seeriaks, aga seda võimalust leian ma veel vähem kui aega jooksmiseks.

Möödunud nädalal läbisin ma 43.73 km, aktiivset aega kulus 9h: 29min: 07sek ning ma kaotasin kokku 4058kcal.


Juuni kuu statistika aga näeb välja selline:
  • jooksin: 32.52km/ 4h:18min:45sek/ 3198 kcal
  • jalutasin: 119.17 km/ 29h: 46min:16sek/ 9217kcal
  • jõuharjutusi: 1h:40min:16sek/ 969kcal 
Juunis läbisin ma kokku 152 km, aktiivset aega kulus 35h:44min:27sek  ning ma kulutasin 13384kcal. Ma ise arvan, et üsna head numbrid ühelt kuu tagasi sünnitanud naiselt, kes enamik aega kahe lapsega üksi kodus on, eks?

Toitumise olen ma saanud nii kaugele, et vahed on korralikud ja kindlad. Vahet pole, ärkan ma siis kell kolm päeval või kell kaheksa, toidukorrad on regulaarsed ja toidud korralikud (loe: tervislikud). Ainus "patt" mida ma endale luban, on jäätis ja sedagi sel päeval, kui jooksmas olen.
Toitumisest ja menüüst teen ma varsti ka eraldi postituse.

Igatahes on toitumise paika saamisest veidi ikka kasu olnud, sest möödunud nädalal läks kaalu mühinal. See number küll kõigub suuresti sellest, kuidas ma öösel maganud olen ja kui pikalt und saab, aga kokkuvõttes pole midagi hullu. Lihtsalt tuleb siis kaaluda näiteks kord nädalas vaid ning kindlasti peale kergemat liikumist ning ööd. Tähendab, et näiteks peale jooksupäeva pole mõtet kaaluda, sest lihased võivad rasked olla. Samamoodi pole mõtet kaaluda, kui olen öösel alla 6h magada saanud, sest siis on ka tavaliselt kaal kas sama või suuremgi.

Igatahes, kuu lõikes olen ma kaotanud 4,1kg, millest viimase nädalaga 2.3kg!
Kaal: 74.9 (-2.3kg/-4.1kg)
Kõhu ÜM: 90cm
Puusa ÜM: 106 cm
Reie ÜM: 61cm
Käsivarre ÜM: 29cm

Mul on nii kahju, et ma alguses kohe mõõte endalt ei võtnud, aga noh, mis teha. Vähemalt Gunnar ikka ütleb, et kaalukaotus on jalgades ja kõhust näha. Ise ma seda muidugi ei märka, aga ehk uue kuu mõõtude võrdlused annavad reaalse pildi.


Piltide vahe kaks nädalat:
Kommentaare ei ole: