kolmapäev, 18. november 2015

Tulevikuplaanid, uudised ja koolitused

Mäletate, meil oli siin hiljaaegu selline üritus nagu Dancest workshop: dance, fitness, flexibillity and choreos (LOE SIIT) ? Igatahes, nagu ma ka seal tekstis rääkisin, pani see mind paljudele asjadele teistmoodi vaatama ning andis palju uut motivatsiooni ja ideid. Üks põhilisemiad asju, mida ma seal töötoas tundsin ja tagaigatsema hakkasin, oli ühtsustunne. See tugev side ja kokkukuuluvustunne(?), mis saalis valitses. Ja kui Vahur veel rääkis sellest kõigest, siis muutusin ma natukene kurvaks, et ma... et ma ei olnud osa sellest kõigest ilusast.

Õhtul läksime me perega Gunnari venna elukaaslase sünnipäevale. Kaja käib nii minu trennides kui Dancesti omades ja nii nad sõbrannaga seal uurisid, kuidas workshop oli. Teema arenedes, ütlesid nad lõpuks midagi, mida ma olen pikemat aega ka ise mõtteid mõlgutanud: "Miks Sa ei anna trenne uuesti Dancesti all?".

Ma ei saa maha salata seda, et üle aasta tagasi, läksime me päris inetult Martaga lahku. Samuti tõstan ma käed üles ja tunnistan, et olin väga solvunud, pahane ja hormoonidest tulvil rase ning olen öelnud palju inetusi. Aga juba tükk aega tagasi tõmbasin ma enda uhkuse maha ning vabandasin nii Marta kui Dancesti ees. Miks? Sest leian, et sellised asjad, mille pärast "tüli" algas on elus tähtsusetud. Me hakkasime rääkima ning leidsime, et oleme mõlemad käinud läbi sama teekonna.
Kuid tänu sellele kõigele ei julgenud ma Martalt uuridagi, kas Dancest tahaks uuesti Piloxingu enda trennide hulka lisada.

Lõpuks ma siiski võtsin enda viimased julguseriismed kokku ja uurisin, mida Marta ühisest koostööst arvaks. Minu suureks rõõmuks oli ta nõus! Mida see siis tähendab? Tähendab see seda, et alates Jaanuarist olen ma ametlikult Dancesti peres treenerina tööl. Ma saan teha tööna seda, mida ma armastan, olla osa ühest suurimast eestlaste kogukonnast Soomes ning ennast pidevalt arendada, täiendada! Te ei kujuta ette ka kui hea meel mul on! Kui palju mulle Dancest annab, kui palju motiveerib.Kasvõi nii palju, et jaanuari keskpaigaks on mul vaja olla 5kg kergem, et teha ära reklaamfotod ja promovideo. Lisaks lõputud võimalused ennast arendada teadmiste ja kogemuste vallas.

Lisaks sellele toimub 28. november meie ühine workshop (event asub SIIN), kus me tutvustame kõiki enda trennistiile; LatinoFit, stripfit, Bodycombat ja Piloxing, ning räägime toitumisest, tervislikust elustiilist, treeningute tähtsusest jne.  Praeguse mõttega hakkame me selliseid töötubasid korraldama iga kuu-kahe tagant.


Lisaks sellele kõigele, pean ma suure aitähi ütlema Laurale, kes reklaamis välja ülisoodsa pakkumisega online kursused. Kuigi ma alguses kartsin, et need on natukene kahtlased, siis lõpuks registreerisin end ühele siiski ära. Tänase seisuga olen ma juba ühes loengus osalenud ja ma olen sellest vaimustuses.
Võtsin endale sellise loengu nagu Online Health and Fitness programme (LINK), mis siis koondab endas kõike alustades treeningutest, mentaalsest valmisolekus kuni toitumiseni. Praeguse seisuga, kui ma esimese loengu ära tegin, siis päris loll ma ikka pole ja tunnen seda maailma üpris hästi. Ja tunnen, et see on just see õige loeng, mis mulle sobib. Kindlasti hakkan ma ka siia märkmeid tegema ning üht-teist kirja panema.
Eriti mugavaks teeb kogu asja see, et saan iga kell neid leonguid järgi vaadata. Tähendab, et ma ei pea oma lapsi ja toimetusi selleks ajaks kuskile jätma või nende kõrvalt loengut vaatama. Lihtsalt panen nad kasvõi lõunaunne ja vaatan siis. See 2-3 korda nädalas tunnike vaba aega leida pole väga suur probleem.

Tahtsin minna ka Nike TC koolitusele minna ja olin end edukalt ka ära registreerinud, aga loobusin viimasel hetkel, sest praegu veel kestab koolitus minu jaoks liiga kaua. Marianna on ikka veel vaid rinnapiima peal ning kaks päeva 5-8h koolitust, oleks natukene liiga pikk aeg, et beebist eemal olla. Jah, teda saaks vahepeal küll sööma tuua, aga kuna üritus toimub Viimsis, siis temaga söögi pärast edasi-tagasi sõita oleks raske ja mõttetu. Õnneks tuleb kevadel veel neid koolitusi ja siis saadan kindlast enda taotluse uuesti!

Ja niimoodi ma muudkui õpin ja arenen- tasa ja targu. Saan palju uusi tedmid endale ning oma panuse ka Dancesti perele.

Mina olen igatahes õnnelik, rahul ja ootan innuga uut aastat!

Ja nagu ma mainisin, olen ma nädalavahetusel Tallinnas, kus ma üle ma-ei-tea mis aja tahaks minna jõusaali proovima. Nii et kui leidub kedagi, kes pühapäeva hommikul-lõunal tahaks ühineda, siis võtan pakumised vastu!

Nüüd hakkan ma aga ühe väikese ussikesega mängima ja trennitama, et siis varsti suuremale õele järgi minnes ussike* vankris magaks!


*Ussike on Marianna sellepärast, et ta õppis paar päeva tagasi keele näitamise ära ning ajab seda nüüd koguaeg naerdes suust välja. Ise samal ajal mööda maad edukalt liikudes.


12 kommentaari:

Karmen Lepp ütles ...

Wow kui äge!

Kati ütles ...

Jaa, minu arust kaa :) :)

Liina ütles ...

Nii tore ikka kui unistused täituvad! :)

Kati ütles ...

Jaaa :)

Anonüümne ütles ...

Tubli naine oled ja hea naide sellest, et vaikeste laste olemasolu ei pea takistama unistuste elluviimist!

Kati ütles ...

Oi, lapsed on minu kõige suuremad motivaatorid ja edasiviiv jõud :)!

Aitäh :)

giina1 ütles ...

Väga lahe :)

Kuhu jõusaali plaanid minna pühapäeval? ma võibolla oleks isegi käsi, kui sul teisi pakkumis pole :)

Kati ütles ...

Kas postimajja või Virusse ;)

giina1 ütles ...

ootad seltsilist? :)

Kati ütles ...

Jaa :), tule ;)

minajamuud.blogspot com ütles ...

Lühikesed juuksed sobivad sulle!

Kati ütles ...

Aitäh! Ma väga jah, kunagi ei põe, kui neid lõikama lähen ;)