esmaspäev, 9. mai 2016

Tänane Piloxing ja EBA2016

Täna on esmaspäev. See tähendab seda, et oli Piloxingu päev. Tavaliselt eelneb sellele ka tantsutrenn, aga täna saadeti härra abikaasa jälle asundumisele ja pidin üksi hakkama saama. Jätsin siis enda tantsutrenni ära, andsin lapsed vanavanematele hoida ja palusin naabritel end veidi sõidutada. Suur, suur tänu ja kummardus neile vastutuleku eest!

Igatahes, ma olin terve päeva lastega rõdul kevadpäikest nautinud ja plaani paika pannud, et saan enne Dancesti minekut 5km jooksu ära teha (sest eile, kui ma pidin 10km ära tegema, unustas üks mees end õhtul jutusoonele ja ma jooksma ei pääsenudki!), siis tantsima minna ja teha enda Piloxing ära. Lõunal aga härra helistas, et ta ei jõua mind ei viima ega tooma. Nii ei jäändki mul muud üle kui ülal toodud plaan käiku lasta.

Kodus, trenniks valmistudes vahtisin ma end bikiinides peeglist ja mõtlesin täna lühikeste riietega trenni andma minna. Päris kobe juba ju-mõtlesin ma. Paningi siis retuusid ja oma ülimõnusa pluusi selga. Kodunt väjus üks üsna kena ja trimmis tibi.

Dancesti jõudsin parajalt nii, et sain ka tantsu veidi harjutada. Siis vaatasin peeglist et kujam, ma vist ei ole ikka veel valmis lühikeste retuusidega avalikuse ees käima. Aga well, mis teha, teisi riideid kaasa pole. Ehk nii hull ikka pole.

Siis hakkas Piloxing. Ja kui need reied siis soojenduse ajal värisema hakkasid. Ja siis värisesid nad hüpete ajal. Ja veel rohkem jalatõstete ajal. Ja sangad piilusid särgi alt iga käe tõstega välja. Ja kõige tipuks rullusid need retuusid igale poole vahele. Siis ma juba naersin enda üle ja mõtlesin, et pekki kah, selleks ma ju siin olen, et seda pilti paremaks saada ja nautisin enda trenni.Tänane Piloxing viis kehalt 649kcal. Higi voolas juba esimese 10 minuti jooksul. Kui me lõpuks matitööd hakkasime tegema, olin ma näost ja rinnust nii märg, et higi voolas veena alla. Eks õues valitsev kuumus mängib oma rolli, aga mõnus oli. Lihas sai mõnusalt koormust ja meie uus piloxitaja Kätu tõstis mitu korda energiat üles.
Eks natukene kurb ole, sest trenn hakkab hõredaks jääma ja sellega kaob üleüldine energia saalist ära, aga püüan seda mingil moel need viimased trennid üleval hoida. Polegi, kolm esmaspäeva veel ja siis vast jätamegi Piloxingu suvepuhkusele. Ma arvan ise, et aeg-ajal ma lähen seda harjutama ja tegema ikka. Üksindagi. Ei saa lasta ennast rooste minna ju.


Aga hüpates nüüd hoopis teisele teemale, siis ma usun, et kõik te juba teate, et EBA raames hakkas nüüd hääletus peale. Sel aastal ma andsin endale ka võimaluse. Eelmisel aastal oli ka keegi minu nomineerinud, aga nö vabatahtlikult ma sellest osa ei võtnud. Sel aastal ütlesid paljud mulle, et peaksin võimaluse andma blogile. Paningi siis end spordiblogide alla kirja. Miks? Sest ma ei taha ennast kaalulangetuse-või tervise blogiks tituleerida. Jah, need kõik käivad spordiga üldiselt käsi-käes, aga ma keskenduks ikkagi rohkem spordile ja trennidele ning enese arendamisele. Nii et läks ta siis sinna kategooriasse.

Ma loodan, et kui Sa siin blogis juba lugemas oled, siis Sa ka minu poolt hääletad?

Mina ise olen oma hääled andnud. Valikut oli raske teha. Paljud blogid olid minu jaoks natukene valedes kategooriates ja paljud lemmikud olid ühte kokku sattunud. Nii mõneski kategoorias jätsin ma hääletamata, sest pole ühtki blogi näinud enne.

Igatahes, hea sõber, kui Sinu arvates peaksin ma väärima EBA2016 Spordiblogi tiitlit, siis hääletada selle poolt saad SIIN (LINK). Nagu ma aru sain, saab hääletada iga päev, aga kirja lähevad siis viimased hääled, mis Sa oled oma IP-aadressilt andnud.
Nii et näpud tööle, sõbrakesed!

10 kommentaari:

Mariliis ütles ...

Minu hääle sa said ;)
Ja nende lühikeste retuuside kohta - ma eile just mõtlesin, et niiiii soe on ja otsin oma lühikesed püksid ja seelikud välja. Proovisin siis selga ja otsustasin oodata, kuni jalad vähe pruunimad on :) Siis ei paista nii pekised :D :D :D
Samas, olen näinud küll ja veel endast jämedamaid lühikestes pükstes ringi käimas ja ei ole megarõve. Võta siis näpust.

Kati ütles ...

Ma niisama võin silmapilgutamata shortse kanda ja jooksmas olen ka juba nädalajagu lühkarites käinud, aga retuusid on vähe teisem klass vist ;D.
Sellega olen nõus, et jalad peavad pruunid olema :)!

Karmen Lepp ütles ...

Mina valisin ka sind juba enne postitust. :)

Kati ütles ...

Oi, kui armas :)! Meie kohtume ka 11ndal, eks? :)

giina1 ütles ...

ma ei saa mitte kellegi poolt häält anda :D Päris paljude blogides on lingid üleval ja klõpsu teen, et hääletama minna siis tänab, et oled vastanud :D Pagan ei ole ju! Kus ma terve lingi saan?


Ja minu meelest näed nendes retudes juba hea välja, kuigi ja üks asi on ennast peeglist imetleda ja teine asi on trenni teha, siis jah on kõik see olematu ka näha.

Kati ütles ...

Kas Sa püüad WiFi võrgus hääletada? Aga lülita telefoni nett sisse ja proovi siis? Tean, et paljudel see probleem, aga läbi telefoni võrgu saavad. Ma ise see-eest saan mitu korda päevas kasvõi. Aga ma käin vaid telefoniga ka :).

Just-seisev pilt on ikka midagi muud :)

Karmen Lepp ütles ...

Kardan, et mu töögraafiku tõttu jääb see üritus ära, kuid sära minu eest ka. :)

Kati ütles ...

Oii, sellest on küll kahju :(

Anonüümne ütles ...

Kahju lugeda, kuidas Sa üldse oma kehaga rahul ei ole.. Kas see kaalu ja kalorite ja ampsude üle obsessimine ebatervislik ei ole? Sa oled ilus, KAKS last sünnitanud Naine! Palun sisenda endale ikka positiivsust, mitte seda, et oi siin on olematu "pekirull" või seal gramm tselluliiti ;) aastate pärast vaatad praeguseid pilte ja vangutad pead ja mõtled, et ma ju olin niiiii ilus, oleksin pidanud enda vastu sõbralikum olema :)

Kati ütles ...

Tead, ma isegi tean ja kujutan seda ette- enne Mariannat ka nurisesin ja kui siis suur rase olin, vaatasin, et nii hea keha oli ju.

Eks ma lihtsalt tunnen end veidi liiga pehmena :). Aga postitus on läbi huumori pigem kirjutatud ja väga ma kõige pärast ei stressa. Pigem tegutsen eesmärgi nimel virisemise asemel ;).

Aga aitäh komplimendi ja turgutuse eest :)!