laupäev, 2. juuli 2016

Juuni statistika

Parem hilja kui mitte kunagi, eks. Tahtsin kokkuvõtte postituse ikka korralikult viimasel kuupäeval ära teha, aga meil oli Dancestiga see video filmimine, mis venis järgimisesse öösse ja hommikussegi. Igatahes, ootame nüüd hoolega videot, sest vaeva nägime ja akrobaatikat tegime me seal täie eest.

Aga juuni... Üks kahe otsaga kuu. Ühest küljest väga hea kuu ja sai palju korda saadetud, aga teisalt jäi nii palju trenne tegemata ja meeletult paljudel päevadel jäi aktiivsus alla 100%. Tänagi, mis sest et on uus kuu, jätsin ma jooksma minemata, sest haiguseving on veel sees.
Aga panen ilusti kõik numbrid kirja.

Juunis ma:
  • jooksin: 96.62km/ 10h.40min:22sek
  • jalutasin: 48.79km/ 9h:27min:44sek
  • tempokõndisin: 20.90km/ 3h:15min:35sek
  • rattasõitsin: 82.48km/4h:45min:58sek
  • tantsisin: 10h:20min:21sek
  • YOGAFUNCisin: 1h:11min:04sek
  • Piloxing: 2h:49min:58sek
  • lihastreenisin: 1h:39min:54sek
  • jooksuharjutusi: 1h:02min:05sek

Kui nüüd numbrid suureks lüüa, siis juunis ma läbisin 249km, kulutasin aega 45h: 16min:01sek ning jõudsin kaotada 23805kcal.
Võrdluseks, siis mais kulutasin ma näiteks 6000kcal rohkem kui juunis.

Iseenesest on kahju. Kahju on sellest, et nii palju trenne jäi ära ja ma ei täitnud endale antud lubadust enda trenne iseseisvalt teha. Ma ei tea, koguaeg on olnud kuskil mingit tegevust ja jooksmist sel kuul. YOGAFUNCi sai ka vaid ühe korra tehtud. Ülejäänud kordadel oli miskit lahti. Esimesel korral oli meil Dancestis tulekahju ning teisel korral oli jaani-nädal ja saal oli suletud. Viimasesse trenni näiteks ei jõudnudki keskit. Jaa, jaa, jaa, ma tahan nii väga seda igal hommikul iseseisvalt teha. Nüüd tuligi uus kava välja ja peab hakkama seda endale selgeks tegema. Kui ma aus olen, siis ma pole seda veel vaadanudki. Häbi! Tulebki asi nüüd puhkuse ajal ette võtta ja igal hommikul üht osa õppida, kuniks augusti lõpuks valmis olen.
Piloxinguga samamoodi. Õnneks Piloxingu kavad on minu jaoks lihtsamad. Paar korda ülevaatamist, kaasa tegemist ja muusika kuulamist ning saab juba teha. Eks kalorites võttis ka Piloxingu puudumine palju maha, sest see on kõva kaloripõletaja. Sel kuul kindlasti, eks Kati!

Jõusaali jõudsin vaid ühe korra. Kuu lõpus ostsin endale 10-korra kaardi ja nüüd, kui puhkus on, siis plaanin kord-kaks kindlasti sinna ära eksida. Kui aga käisin, oi kui koduselt ja hästi ma end tundsin! Mulle jõusaalis meeldib. Esialgu jäid raskused tagasihoidlikuks, aga suve lõpuks tahaks neid 10% võrra suurendada.

Lastega olen ka võrdlemisi vähe jalutama saanud. Ilmad on olnud kuidas nad on ja lastega liikumine on siis kahe otsaga asi: kas sajab vihma või on liiga kuum Marianna jaoks. Algaval kuul prooviks ikka ühe pargi tiiru nendega igapäevaselt ära kõndida.

Nüüd on kaks nädalat mul võimalus veel ratast laenata ja sellega sõita. Korra nädalas tahaks ikka ühe pikema tiiru teha. Eks siis pere tagasi saabudes näe, kuidas edasi läheb. Iseenesest tahaks väga-väga enda ratsut. Praegu on poodides meeletud oodustused ka ja ehk ma mängin endale selle välja kuidagi. Pöidlad pihku!

Jooksuga on nii, et uhke olen ma selle üle, et sai ära joostud 20km. Pole küll poolmaraton, aga peaaegu. Selle viimase kilomeetri oleks me ka suutnud Liinaga ära joosta. Juulis tahaks ühe poolmaratoniga hakkama veel saada enne Ööjooksu. Loodetavalt kohe kuu alguses.
Paar-kolm jooksu jäi ära ka. Eestis käimine ja kuu lõpus haigus. Jooksud on kehvaks ka jäänud. Käin enda jaoks üsna varastel aegadel jooksmas ja no ei jõua enam. Juulis püüaks ikka korralikud jooksud käima saada. Lihtsalt lasen suurema kuumuse siis mööda ja ei lähe end tapma ega lõhkuma.

Ülejäänud trennid on olnud üsna plaanipäraselt.

Vat selline kuu. Eilse video filmimisega hakkas mul täiesti ametlikult puhkus. Nüüd siis keskendungi enda trennidele ja saan teha kõike enda tempos ja rutiinis. Natukene on kahju ka, aga ma olen selline inimene, kes aeg-ajal vajab omaette olemist. Usun, et see kuuke teeb mulle palju kasu ja kui ma naasen, on taasnägemis rõõm suur.

Kuna mul ühtegi adekvaatset pilti siia postitusse panna ei ole, siis näitan ka siin pisikest teaserit eilselt videoshootilt. Päris kihvt oli seal pisikesele publikule etendust pakkuda. Meil on sattunud sinna Dancesti ikka eriliselt armas ja tore seltskond. Kui võrrelda esimese korraga, kui ma tantsutüdrukutega ühinesin, on atmosfäär hoopis teine. Eks seda mõjutab palju ka see, et nii mina kui Marta palju muutunud oleme. Aga naised on meil imeilused, eks?!
2 kommentaari:

Mariliis Saar ütles ...

Oi, naised (sina kaasa arvatud) on teil tõesti vapustavalt kaunid! Ei jõua ära oodata, kuni videot näeb.
Kusjuures, ka minul on juuni natukene liiga laisk kuu olnud. Jaanipäev võttis oma osa, kus sai ära sõidetud ja seal sõbrannatatud ja värki. Siis olid suured vihmasajused päevad, isegi nädalad. Ja siis oli hästi palav :) Eestlane pole ka kunagi rahul.

Kati ütles ...

Aitäh :)!


Ma muidu mehele räägin koguaeg, et oleks ma ilma lasteta, siis.... :D. Tegelikult mind vanasti ei hoidnud ei vihm, palavus ega haigus kinni, aga läbipõlemine tuli ka kiiresti, nii et nüüd võtan vabamalt ;)