teisipäev, 11. oktoober 2016

Teretulemast!

No tere, tere! Long time no see! Ongi märkamatult üle kuu juba viimasest postitusest möödas. Ma lühidalt räägiks, mis siis vahepeal juhtunud on ja mis nüüd edasi.

Pooleli jäime me oma jutustuse juures, kui hakkasime Maltale lendama. Hoolimata kõigist eelarvamustest, läks meie reis imeliselt ning paremat seltskonda selleks kümneks päevaks, poleks ma osanud soovida! Nägime Londonit, saime Maltal hakkama super video, paljude piltide ning turismiga ja meie reisi lõpetas üks pöörane ööpäev Pariisis, mille sisse kuulusid nii Eiffeli torn kui meeletu jooks ja kiirustamine lennujaama. Mälestusi tuli igatahes koormates ning võib öelda, et kogemus lähendas meid Dancesti perena veelgi.

Ma meelega ei taha jääda siia reisist pikalt ja põhjalikult rääkima. Samuti märkab terasem silm ära, et blogis on pisukene kärpimine toimunud. Kogu selle reisi ja aja jooksul sai mulle selgeks, et blogimist sellisel kujul ma eam jätkata ei taha. Nii võtsingi ma vastu otsuse, et perest, lastest ja igapäeva tegevustest te siin enam lugeda ei saa. Edaspidi jõuavad siia vaid trenne, üritusi ja kaalu-toitumist puudutavad postitused. Jah, ma tean, et sellega langeb  blogi vaadatavus pea poole võrra, aga see on risk, mille olen nõus võtma.

Ma ei taha, et kogu sellest ettevõtmisest saaks uuesti mingi pealesunnitud ettevõtmine ja sellepärast hoiatan ma juba ka ette, et kirjutama tulen ma ikka ja jälle vaid siis, kui mul päriselt midagi öelda ka on.

Täna on mul öelda näiteks vaid nii palju, et ma tahaks nii hirmsasti jooksma minna, aga puht füüsiliselt ja ajaliselt pole ma peale Maltalt saabumist seda teha saanud. Tegelikult jooksingi ma viimati Malta tänavatel! Valetan, tegelikult oli meil grupis jooksmine Pariisi tänavatel ja rongijaamades ka!

Lisaks sellele, on mul ülimalt hea meel, et olen lõpuks ometi ennast ka tantsijana tõestamas ning sain oma esimese esinemise sel laupäeval toimuvale FinEst peole Hands Up! vol 7 (ürituse link).

Nii et, tere aga tulemast ja liigume koos!

2 kommentaari:

Maris ütles ...

Ma usun, et sa väga palju lugejaid sellega ei kaota. Sinu jutud kaalust-trennist-toitumisest on piisavalt huvitavad, et siis inimesi ligi meelitada ;)

Iseenesest saan su muudatusest väga hästi aru. Olen seda isegi kaalunud ja mõelnud teha, aga iga kord, kui üritan tagasi tõmmata pere teemadega, kipuvad nad vaikselt ikka postitustesse jooksma ja üks hetk jälle avastan, et ups, ikka kipub neid rohkem tulema, kui spordipostitusi :) Aga üks päev teen ilmselt sama muudatuse blogis (ehk äkki siis, kui olen selline asjalik ja tubli ja tean veidi rohkem trennimaailmast, kui praeguse rohelise alustajana).

Aga edu sulle su tegemistes! Ma usun sinusse!

PS! Eeskujuks oled sa mulle ikkagi, olgugi kui sa perest enam ei kirjuta :D :D

Kati ütles ...

Ma looodan ka :)!

Eks see on jah nii, et mingil määral neid jutu sisse ikka satub, paratamatus, aga ma väldin just eraldi teemasi ning jutte lastest :).

Aitäh, armas Maris :)!