pühapäev, 1. oktoober 2017

Keerates uut lehekülge

Eile arutles Mariliis selle üle, kuidas ta on märkamatult kaalulangetajast saanud trenniblogijaks. Nii möödaminnes viskasin talle naljaviluks kommentaari, et mina, kes enne oli kõva trennitaja, peaks just nüüd kaalulangetajaks hakkama. Kuigi kommentaar oli tõepoolest esialgu pool naljaga sinna pandud, siis idee hakkas mind õhtu jooksul närima ning mõtlesin, et aga miks mitte.

Kuna meie Ibiza plaan saab iga päevaga üha rohkem kindlamaks ja selleks ajaks on supervormi vaja saada, siis oleks ju tore alustada Viigi moodi projekti. Ainult, et kui Viigi projekt nägi ette üheksa kuuga maratonivormi treenimist, siis minu projekt oleks kaheksa kuuga Ibiza vormi.

Juba nädalajagu, peale oma kõige suuremat kokkulangemist, olen ma kuidagi eriti... korralik? Ma olen toitunud enam kui eeskujulikult, Liikunud, teinud sporti. Vaid magamisega on sel nädalal väga kehvasti olnud, aga see tuleneb kindlasti liitrite kaupa kohvi joomisest. Muidugi, eks on ka tagasilanguse hetki, eriti kui unustan või ei ole võimalust nö õigel ajal süüa, aga üldises plaanis, kui seitsmest päevast viiel olen olnud enam kui eeskujulik toituja, siis on esimese nädala kohta kõik hästi. Ma arvan.

Ja siin ma nüüd olen. Oktoobri esimesel päeval, mil Ibizani on enam-vähem täpselt kaheksa kuud jäänud. Kaheksa kuud enda keha ilusasse tantsija vormi süüa, treenida ja liikuda. Kaheksa kuud, et ennast tantsija ja artistina arendada.

Meil on tulemas üks väga suur projekt järgmisel nädalal. Meie tüdrukud saavad võimaluse üles astuda päris muusikavideos. Mina olen üks tüdrukutest, kellel on selged kõik koreograafiad mis vaja. Samuti mõtlesin ma välja väga efektse ja hea soolo osa. Päriselt, see on väga, väga hea ja ma isegi imestan, et ma päris ise suutsin mõelda juba midagi koreograafia sarnast välja.
Siis aga filmiti see üles. Ja ma olin jälle hirmsa fakti ees: koreo on tõepoolest hea, aga mina... Ma ei tantsi seda ilusti välja. Ma olen liiga suur ja kohmetu.
Ja siin ma siis olen, suure valiku ees. Kas minna tüdrukutega videosse või mitte. Kolmest kahta koreot tantsin ma välja hästi. Ma näen ise peeglist ja videodest, et hästi, aga ma tunnen end suurena ja minu suurim hirm on see, et vaatan kunagi seda videot ja... oeh, saate vast aru?! Ma ei taha ei ennast ega tüdrukuid häbisse jätta.

Ning veel ei tea ma seda, kas jätkata blogiga, eriti nüüd, kui kaalulangusest tahan kirjutada, avalikult või mitte. Ühest küljest ei ole mul midagi karta ja pabistada. Kõik teavad nagunii, mis seisus ma olen ja et oma kaaluga tegelen. Teisalt pean ma mõtlema natukene sellele, kes ma olen. Ei, mitte selles mõttes, et kõik peaksid teadma, et ma Kati, see blogija olen, vaid ametilt. Ma olen Dancesti treener ja ma ei kujuta ette, kui eetiline ja õige on see, kui meie kliendid ja tüdrukud, olgugi, et sõbrad, siia satuvad ja minu kaalumuredest ja ülestunnistustest lugema satuvad. Selles mõttes, et treener peaks olema eeskujuks, motivatsiooniks, mitte keegi, kes hädaldab oma kehakaalu pärast ja võib-olla teistel sellega motivatsiooni ja enesetunnet alla tõmbab. Sest ma tahan olla siin aus. Ma ei taha kirjutada vaid ilusatest hetkedest vaid rääkida ka tagasilangustest ja halbadest päevadest. Ausalt ja nii nagu asi on. Nii, et ma ei tea....

Mis teie arvate?

Üleeile tähistasime Gerli sünnipäeva. Allan (Jorits Photography and Media) klõpsutas pilte ka:


9 kommentaari:

Riina ütles ...

Ma just arvan, et see, et räägid sellest avalikult, tõstab motivatsiooni. Saadakse inspiratsiooni sinu teekonnast. Ma imetlen koduaeg, kui tubli sa oled ja jälgin tegemisi. Ja treenerina oled sa kohe kindlasti suureks eeskujuks 😊 Ja elu ei saagi olla koguaeg superluks, tagasilangusi tuleb ju igas eluvaldkonnas. Neist tullakase välja ja ollakse tugevamad ja õpitakse 😊

Anonüümne ütles ...

Arvan, et pane see blogi kinni kui juba lubasid. Kaua võib oodata, et end kätte võtaksid. Spordiblogija olid vist veel kuskil kampaanias? Otsusta ära..

Kaie tõnisson ütles ...

Sa ei ole ju dancesti tüdrukute jaoks käega löönud-okei, võibolla vähe pontsakam kui teised treenerid vms, aga sa oled nii Tubli-vead neid trenne, ükskõik, mis su endaga toimub, oled liikuv ja lahtine painduma ükskõik mis suunas. Juba see motiveerib vähe kogukamaid tulema, sest ma ei tea, minu peas on küll arvamus, et ainult piitsad teevad spagaati ja tõstavad jalga taevasse. Ära rabele selle kaaluga, unusta see ära-päris tünniks ei muutu sa juba sellepärast et sa teed regulaarselt trenni. Ja mina hääletan selle poolt, et ära lõpeta blogi. Nii hea on minusugustel lugeda ja tõdeda, et krt,pärisinimesi on veel peale minu, mitte ei jää muljet et kõik on supertublid ja ilma pingutuseta on seal kus nad on.Ibiza kohta ei oska midagi arvata, pole seal käinud ega näinud, kuidas asi on. Video-noh, terve juutuub on täis hästiliikuvaid mittepiitsasid, mis sinagi siis põed. Sa peaks põdema hoopis siis, kui sa sinna ei pääseks.

Mariliis Saar ütles ...

Ma mõistan su kartusi ses suhtes, et su kliendid aiia lugema satuvad. Ma ise olen ka mõelnud, et huvitav, kuidas mu tööandja sellesse suhtub. Siiani pole õnneks keegi halvasti öelnud, aga ma panen vahest ikka maru paljastavaid pilte ja kirjutan natukene labaselt vms.
Mina ise loeksin suure huviga kaalulangetusest. See on põnev. Ja mind selline treener pigem motiveeriks.

Regiina ütles ...

Ka treener on inimene, mitte mingi Püha ja Täiuslik lehm, pigem on just motiveerivam, kui treener on ise sama asjaläbi teinud või läbib sama teekonda :) Edu niiehknaa

Karmen Lepp ütles ...

Vaatamata sinu suhtumisele minusse saan vaid soovitada järjepidevust. Katteta lubadused alustada ja taas ning taas ei motiveeri kuidagi- vähemalt kirjapildis. Samas kui reaalselt teekonda kajastad ja suudad enda unistuse täita, võid end hoopis paremini tunda. Just do it!

Anonüümne ütles ...

Soovitan lugeda seda artiklit.
http://latene.ee/index.php?route=module%2Fkbm%2Farticle&kbm_path=11_18&kbm_article_id=584

Anonüümne ütles ...

Video osas, kui sa hästi tantsid, siis pole küll mõtet seda karta, et teistest suurem paistad. Trend ju praegu ongi sinna, et alati ei pea olema hästi sale, et end hästi tunda ja et hästi liikuda ja just videotes on ka igas mõttes teistsuguseid inimesi.
Ja mis puutub blogimisse, siis ... eh, kuidas nüüd öelda, et see ebaviisakalt ei kõlaks, aga hea teada, et on veel inimesi, kes väga püüavad ja tahavad, kuid ei leia endas jõudu ja korduvalt feilivad ja siis jälle uuesti alustavad. See on nii inimlik ja seda tuleb (peaaegu) kõigil ette. Ja kui sa suudad end tõsiselt kokku võtta pärast neid kõiki tagasilööke, siis see oleks vägagi inspiratsiooniks ja eeskujuks.
Edu :)

Kati ütles ...

Videos osalesin ja seda vägagi edukalt :). Aitäh :)!